01_cows.jpg02_slide_lammkrona.jpg03_lamm.jpg04_meat1.jpg05_landscape.jpg06_moose.jpg06_slide_lamb.jpg

Återtag nöt

Återtag är ett perfekt alternativ för dig som vill få hjälp med att stycka ditt kött. Vi på Kils Slakteri har lång erfarenhet av återtagsstyckning. Vi anser att hängmörningen är en viktig faktor för att få ett mört och smakrikt kött. Vi brukar därför hängmöra vårt kött i ca 10-14 dagar för att uppnå optimal kvalité. Önskas längre hängmörning går det självklart att ordna.

Vi styckar efter ditt önskemål

Alltifrån det allra enklaste till packat och färdigt för dig att lägga in i kylen. Vi delar upp djuret efter ert önskemål. Vanligast är sjättedelar eller tiokilos kartonger. De vanligaste styckningsalternativen är:

  • Enkel styckning (ej vakuumpackat). Hela och märkta detaljer med färs. Innehåll och vikt står på varje kartong.
  • Sjättedelsstyckning (ej vakuumpackat). En av våra populäraste alternativ där ni kan dela upp djuret på flera personer. Vi delar upp djuret i sex delar där alla får lika mycket. På ett 300 kilos nöt blir det cirka 30 kilo var.
  • Finstyckat (vakuumpackat). Här finns valmöjligheter. Vanligast är stekar på cirka 1 kg och färs på cirka 0,6 kg/påse.

 

Märkning och förpackning

Allt kött märker vi upp med godkända etiketter. Ni kan även välja gårdsmärkning. Då märker vi antingen upp köttet med våra egna originaletiketter med ert namn eller med eran egna etikett. Allt KRAV och ekologiskt kött märks upp.

Kontakta Anders Bergfeldt för mer information.
Tel: 070-716 54 11
E-post: anders.b@kilsslakteri.se

betser casino casino online bonusar