Aktuellt

  • Demopersonal med goda meriter

    2011-10-28

     

    Till våra demonstrationer i butik har vi tagit hjälp av Ewa Mårgård och Inga-Lill Lindberg, två kunniga kvinnor i branschen.

    Inga-Lill Lindberg har tidigare varit krögare på Världshuset Apertin och restaurang Munken. Hon ser vilka unika styrkor som finns hos Kils Slakteri;
    – Det är utvalda djur från närområdet. Köttet hängmöras innan det styckas och säljs. Alla som jobbar på Kils Slakteri är väldigt noggranna med vad som lämnar lokalen för försäljning!

    Ewa Mårgård är i grund och botten bonde med bra koll på djurvård och hantering av kött. Under perioden 1999 till 2003 drev hon en gårdsbutik på Tormestad. Så här säger hon om att jobba med Kils Slakteri;
    – Alla som jobbar på Kils Slakteri brinner för att göra kunden nöjd, det gör att köttet som de lämnar ifrån sig är av bästa kvalitet. Köttet hängmöras vilket gör att köttet blir härligt mört och smakar som köttet gjorde förr i tiden!

« Tillbaka

betser casino casino online bonusar